Hrvoje Podnar

Hrvoje Podnar, CROATIA

PADI Course Director #972188

E-mail: hrvoje@mihuric.hr

Skype: hrvojepodnar

Hrvoje s ronjenjem počinje 2001 zahvaljujući učitelju tjelesnog odgoja koji ga je upoznao sa podvodnim svijetom. Već 2002. Završio je PADI OWD tečaj u DC Mihurić.
PADI Instructor Development tečaj uspješno je završio 2006. I odmah počeo obučavati uz rad u ronilačkom centru. Od 2007, nakon što je završio tečaj PADI IDC Staff Instructor, asistirao je na IDC tečajevima I podučavao PADI Assistant Instructor tečajeve.

U ožujku 2012. Hrvoje pristupa I uspješno polaže PADI Course Director trening u Kota Kinabalu, Malezija, a kojeg provodi PADI Worldwide I time je postao prvi PADI Course Director koji živi I radi u Hrvatskoj. Hrvoje trenutno ima oko 1500 ronjenja upisanih u ronilačku knjižicu I izdanih više od 500 certifikata.

Hrvoje je diplomirani kineziolog I učitelj tjelesnog odgoja. Trenutno završava doktorski rad na kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Znanje, vještine I iskustvo stečeno na studiju omogućava mu lakše razumijevanje procesa učenja kao I u radu sa instruktorskim kandidatima u razvoju profesionalnih vještina podučavanja.

Hrvoje i DC Mihuric zajedno nude slijedeće PADI Instruktorske tečajeve:

PADI Divemaster
PADI Assistant Instructor
PADI Open Water Scuba Instructor
PADI Master Scuba Diver Trainer
PADI IDC Staff Instructor
Deep Diver Instructor
Dry Suit Instructor
Emergency Oxygen Provider Instructor
Enriched Air Instructor
Night Diver Instructor
Peak Performance Buoyancy Instructor
Self-Reliant Diver Instructor
Tec Rec Trimix Blender Instructor
Underwater Navigator Instructor
Wreck Diver Instructor